HOE OUD BEN JIJ?

De CinekidClub is de "doe het zelf" website van Cinekid voor kinderen!
Om te beginnen klik je hieronder eerst op je eigen leeftijd!
CK  1462

Voor ouders

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Voor ouders

Met deze Do It Yourself website, speciaal voor jonge medialiefhebbers, probeert Cinekid om kinderen nieuwsgierig te maken naar en te verrassen met kwalitatieve media. Kinderen kunnen educatieve spelletjes spelen, filmpjes bekijken en zelf projecten creëren. Ook kunnen kinderen af en toe toffe prijzen winnen. 

 

Cinekid kun je verder kennen van het internationale Film-, Televisie- en Mediafestival voor de jeugd dat jaarlijks in de herfstvakantie wordt georganiseerd. Kinderen kunnen genieten van van bijzondere kinderfilms, documentaires, premières van hun favoriete televisieseries en zich uitleven in het medialab, waar meer dan 40 interactieve installaties te vinden zijn. Het festival vindt plaats op de Westergasfabriek op de Westergasfabriek in Amsterdam, maar ook ook op 30 andere locaties verspreid door heel Nederland. 

 

Tijdens het festival komen bij Cinekid for Professionals mediaprofessionals uit de (inter)nationale kindermedia-industrie samen om projecten te ontwikkelen en te pitchen.

De rest van het jaar organiseert Cinekid uiteenlopende film-, tv en mediaprojecten voor kinderen om hun wereldbeeld op dit gebied te verbreden en hun creativiteit te bevorderen.

 

Let op! Sommige diensten op deze website, zoals het FilmSpel, zijn niet gratis. Kinderen kunnen niet per ongeluk iets betaald downloaden. Wanneer wel ergens voor betaald dient te worden, zullen wij expliciet vermelden dat kinderen hiervoor toestemming vragen aan hun ouders/verzorgers.

 

 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over deze website? Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren z.s.m.!

 

* Verplichte velden


Wil je ons een bestand sturen? Doe deze er dan als bijlage bij.


Deze bestanden kun je ons sturen: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png
maximale grote voor de bijlage is: 8mb
De Cinekid Club is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van SNS REAAL Fonds en door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).