HOE OUD BEN JIJ?

De CinekidClub is de "doe het zelf" website van Cinekid voor kinderen!
Om te beginnen klik je hieronder eerst op je eigen leeftijd!
medialab_mapping7
#Wist je dat..?

MET KORTING NAAR HET MEDIALAB

MET KORTING NAAR HET MEDIALAB

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
We hebben een prachtprogrammering op poten gezet zodat je de hele week van alles kan komen doen, zien en beleven op het festival. Maar als je Cinekid op en top wilt beleven, dan kom je natuurlijk naar het MediaLab, de grootste digitale speeltuin van Europa. Want wat je daar allemaal te wachten staat… nou, er is natuurlijk maar één manier om daar achter te komen!
Tijdens Cinekid zal de kaartverkoop voor het MediaLab keihard gaan en daardoor kunnen er in de middag wachtrijen ontstaan. Dit vinden we jammer, want we vinden dat iedereen dit spektakel mag komen beleven. We gaan natuurlijk ons best doen om die wachttijd te beperken.
Vroege vogels ontvangen daarom tussen 10:30 en 11:30 uur 2,50 euro korting op het toegangskaartje voor het MediaLab! 
Dus zet je wekker een uurtje eerder en maak gebruik van deze spetterende kortingsactie. Je kan zo lang in het MediaLab blijven als je wilt!
Oja, je kan je tickets natuurlijk ook online bestellen met deze korting. Zorg dan wel dat je er op tijd bent. Tot ziens in het MediaLab!
De Cinekid Club is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van SNS REAAL Fonds en door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).